Verdien met…

KlikkenActiesAdverteren

Klikken
Bij deze categorie is hetgeen wat je inlegt voornamelijk tijd. Door iedere dag een paar minuten bezig te zijn met het klikken op advertenties zul je al gauw vele μBTC gaan verzamelen. De betaling zal vaak niet direct zijn en je zult soms meerdere dagen een paar minuten moeten investeren om een eerste uitbetaling te krijgen. De grootste reden hiervoor is om op de transactie kosten te besparen, gezien deze sites vaak veel kleine bedragen versturen. Als je bij deze sites iedere dag klikt zul je al gauw tussen de 300 en 500 μBTC per dag kunnen bijverdienen.

Acties
Een andere belangrijke categorie bij het verdienen van extra bitcoins zijn het uitvoeren van acties. Dit kan van alles zijn, van een simpel YouTube filmpje bekijken tot questionnaires invullen en zelfs kleine werkzaamheden verrichten (bijvoorbeeld vertalingswerkzaamheden). Hier zul je over het algemeen meer tijd aan besteden maar daar in tegen is de vergoeding ook vaak een stuk hoger dan bij de simpele klik sites. Hier dagelijks serieus mee bezig zijn kan tussen de 1.000 en 10.000 μBTC opleveren per dag, en soms nog wel veel meer. Het is vaak wel zo dat sommige taken niet door iedereen uitgevoerd kunnen worden gezien er misschien een bepaalde specialisatie nodig is.

Adverteren
Een van de ‘makkelijkste’ manieren hoe je extra bitcoins kunt verdienen. Een voorwaarde is wel dat je een website hebt waar advertenties op getoond kunnen worden. De verdiensten hierbij kunnen, afhankelijk van de populariteit van jouw website, vele male hoger liggen dan de 10.000 μBTC. Maar zelfs al wordt jou site minder goed bezocht is het letterlijk eenmaal de tijd investeren om de advertenties op je site te plaatsen en daarna kun je op je gemak achterover leunen en bitcoins ontvangen.