Mining

CEX.io
Een van de meest interessante ontwikkelingen in de bitcoin mining wereld is toch wel het principe cloudmining. Niet langer hoef je je eigen apparatuur in beheer te houden. Alles wordt afgehandeld door techneuten in een datacenter en het enige wat jij hoeft te doen is aandelen kopen in de vorm van 1GH/s shares.

Deze shares zijn overigens, net zo als bitcoin zelf, te verdelen in 1 miljoen stukjes. Met een relatief lage inleg kun jij al een miner aanzetten. Aanmelden op de site gaat vrij eenvoudig en na verificatie per mail kun je direct BTC sturen naar de exchange. Zodra er 3 confirmaties binnen zijn kun je aan de slag en aandelen kopen, en zodra je deze gekocht hebt zul je meteen meeminen.

Het grote voordeel van CEX.io is dan het een combinatie is van een exchange, waar je je aandelen gewoon kunt verhandelen, en een cloudmining bedrijf. Op een ieder moment kun je aandelen inkopen, met een hogere waarde terug op de markt zetten en een ander zal ze opkopen zodra die prijs bereikt wordt. In de tussentijd mine jij bitcoins!
Lees hier onze uitgebreide review.


Oordeel Minimale Uitbetaling Snelheid van Uitbetaling Betaalbewijs Risico
9 0,01 BTC 1 – 2 uur Nee Relatief laag