Klikken

FreeBitco.in
Deze site valt niet perse in de categorie ‘Klikken’, maar hoort daarnaast ook niet in de categorie ‘Faucets’. De propositie van deze site is vrij simpel: Log in, klik op ‘Roll’ (een keer per uur mogelijk) en je hebt een kans om tussen de 2 μBTC en 200.000 μBTC te winnen. Als je dus geluk hebt win je in een keer een flink aantal bitcoins. Wat deze site zo prettig maakt is dat je verder ook niets hoeft te doen, gewoon een keer per uur inloggen, even klikken en je hebt weer een beetje coins verdiend. Daarnaast heeft de site ook een kansspelletje waar je je verdiend bitcoins kunt inzetten om nog wat extra te verdienen. Aanradertje voor diegenen die vaker per dag achter de PC zitten.

Direct Aanmelden

Oordeel Minimale Uitbetaling Snelheid van Uitbetaling Betaalbewijs Artikel
8 55 μBTC Automatisch Ja Nee

BitVisitor.com 
Een zeer simpel opgezette klik site. Ondanks zijn simpelheid is BitVisitor een van de grootsten op dit gebied en geniet van vele adverteerders, hoge verdiensten en snelle uitbetalingen. Een uitbetaling wordt automatisch verstuurd zodra je 60 μBTC bij elkaar hebt en dat kan is vaak al na het bezoeken van ongeveer 3 tot 4 sites. Er zijn door de hele dag heel wel advertenties beschikbaar om te bekijken, zo verdienen wij zelf op sommige dagen wel 200 tot 300 μBTC.

Direct Verdienen

Oordeel Minimale Uitbetaling Snelheid van Uitbetaling Betaalbewijs Artikel
8 60 μBTC 1 – 2 uur Ja Nee

CoinAd.com
Een prima klik site waarbij jezelf registreren wel verplicht is. De site werkt tevens erg makkelijk en bied als voordeel voornamelijk dat de tijd die je kwijt bent om een advertentie te bekijken erg laag is in vergelijking met sommige andere sites. Een nadeel is wel dat je iedere advertentie maar een keer per dag kunt bekijken en gezien het (momenteel) lage aantal adverteerders zul je ongeveer 3 tot 4 dagen doen voor je een eerste uitbetaling kunt aanvragen. Wij verwachten dat deze site nog veel groter gaan worden in de nabije toekomst.

Direct Aanmelden

Oordeel Minimale Uitbetaling Snelheid van Uitbetaling Betaalbewijs Artikel
7 300 μBTC Binnen 1 week Ja Nee

EasyBitco.in
Deze site ziet op het eerste gezicht niet uit als de mooiste site van de wereld maar dat is vaak het geval bij sites over bitcoin. Het gaat vaak niet om het design maar om de functionaliteit, en daar ontbreekt het op deze site niet aan. Er zijn vele verschillende manieren van geld verdienen. De verdiensten zijn vergeleken met andere sites niet erg hoog maar ze bieden wel meer dan een manier om geld te verdienen. En zijn een flink aantal advertenties te vinden en daarnaast kun je nog altijd extra geld verdienen door te chatten met andere bitcoin fanaten. Je zult even door een zure appel heen moeten om de gehele site te begrijpen, maar uiteindelijk zul je ook leuk kunnen verdienen aan deze site.

Direct Aanmelden

Oordeel Minimale Uitbetaling Snelheid van Uitbetaling Betaalbewijs Artikel
5 1 mBTC Binnen 1 dag Nee Nee