Investeer in…

Mining – Overige
Let op:
GratisBitcoin.net is niet verantwoordelijk voor eventueel verlies van bitcoins of andere financiële middelen op basis van eventuele adviezen die via deze site worden uitgebracht. Wees verstandig met investeren, en investeer nooit meer dan je aandurft te verliezen. Doe voor iedere investering je eigen due diligence!

Mining
Deze bedrijven bieden de mogelijkheid om zelf aan het minen te slaan. Er zijn veel verschillende manieren om te investeren in de mining economie van bitcoin, wij geven een paar verschillende opties die stuk voor stuk interessant kunnen zijn. Of je nu graag je eigen machine wil aankopen of juist ervoor kiest om aandelen in een mining bedrijf te kopen, hier kun je terecht.

Overige
Hierin valt alles wat niet onder de normale bedrijven of mining gerelateerd inkomen valt. Vaak zijn dit de iets riskantere investeringen maar kunnen ze over het algemeen ook vaak veel meer opleveren dan bij  de andere soorten investeringen. Je bitcoins verdubbelen via deze investeringen is niet abnormaal, maar er is ook een groter risico dat je je bitcoins zult verliezen. Wij geven alle investeringen een waarde van risico volgens onze ervaringen en we raden een ieder die zijn bitcoins of geld wil investeren in deze categorie dan ook aan om hun eigen due diligence uit te voeren.