Acties

BitcoinGet.com
Een aanrader onder de categorie ‘acties uitvoeren’. BitcoinGet biedt drie belangrijke manieren om bitcoins te verdienen, namelijk video’s bekijken, taken uitvoeren (hier is wel een extra account voor nodig, maar het zijn vaak makkelijke taken die snel betalen) en het uitvoeren van speciale, eenmalige, offers. Vaak zul je bij deze offers overigens wat persoonlijke gegevens achter moeten laten dus misschien is dit niet de site voor jou als je graag wat privacy houdt in je internet leven. Als je ze toch uitvoert kunnen de verdiensten dan ook vrij hoog liggen op een dagelijkse basis, wij hebben dagen gehad van 1.250 μBTC!

Direct Aanmelden

Oordeel Minimale Uitbetaling Snelheid van Uitbetaling Betaalbewijs Artikel
9 100 μBTC 24 uur Ja Nee

CoinTube
Een veel simpelere site als deze zul je niet vinden binnen de ‘Acties’ categorie. Vul je wallet adres in, vul de captcha aan en voila, je kunt bitcoins verdienen. De actie die je moet uitvoeren is simpelweg het bekijken van YouTube video’s. Dit kun je overigens prima doen met het geluid uit. Kijk het filmpje af, vul de volgende captcha in en je verdiend weer bitcoins . Een nadeel aan deze site is wel dat deze soms erg traag kan reageren.

Direct Aanmelden

Oordeel Minimale Uitbetaling Snelheid van Uitbetaling Betaalbewijs Artikel
8 100 μBTC 24 uur Nee Nee

CoinByCall
Stel je hebt een mobiel abonnement met ongelimiteerde minuten. En stel nu dat je graag wat extra Bitcoins wilt verdienen. Dan kun je heel makkelijk CoinByCall gebruiken. Dit bedrijf betaald jou in bitcoins uit als jij een nummer belt, je persoonlijke pin invoert en dan naar een radio station luistert. Ze worden zelf namelijk vergoed door die radio stations voor iedere luisteraar die ze leveren. Een prima service dus voor diegenen die ongelimiteerde minuten hebben. Het nadeel? Het uitbetalingslimiet ligt momenteel veel te hoog, waardoor je in Nederland minimaal 110 uur moet bellen voordat je een uitbetaling kunt aanvragen.

Direct Aanmelden

Oordeel Minimale Uitbetaling Snelheid van Uitbetaling Betaalbewijs Artikel
6 0,01 BTC 24 uur Nee Nee